HTML

Linkblog

Szavazás

God of War teszt (PS2)

2008.03.08. 15:29 :: Dante

2005-ben jelent meg ez a játék és tarolt minden téren. A harcrendszere nagyon jól meg volt csinálva, voltak benne durva véres jelenetek és nagyon jók voltak benne hangok és zenék és a játékélmény is nagyon jó volt.

A játék arról szól, hogy Kratos eladta a lelkét Árésznak a hadak istenének és most őt szolgálja. Általában az a ”munkája”, hogy meg kell ölnie néhány embert. Egy idő után elkezd lelkiismeret furdalása lenni mivel eszébe jut mennyi ártatlan embert ölt meg. Ekkor fellázad és elindul legyőzni őt. Eközben sok kalandban lesz részünk.


A grafika csodálatos még mai szemmel is nézve. A víz ragyog a padlón látjuk magunkat és az ellenségek nagyon jól ki vannak dolgozva.

A játékélmény nagyon jó. Van sok logikai feladat a játékban amik néha nehezek lehetnek és egy ideig ellakatsz de jó, hogy nem csak eszetlen kaszabolásról szól az egész játék. A főellenségekkel harcolni nagyon élvezetes, sőt még a leggyengébb ellenféllel is mivel ha legyengítettük az ellenfelet akkor jó kis kombót tudunk csinálni ha megnyomjuk a karikát. Vannak képességeink amivel könnyebben győzhetjük le ellenségeinket. Van a villámcsapás amivel megcsaphatjuk a ránk támadókat. Van a villám amit dobálhatunk úgy sebezve a meg ellenfeleinket van még a medúzafej amivel kővé dermeszthetjük az ellenséget és van még a szellemidézés ami segít neked úgy, hogy körülötted repkednek és legyőzik aki megtámadna. Ezeket mind tudjuk fejleszteni, hogy erősebbek legyenek.  Két kard van a játékban az egyik két kis kard ami nagyon erős és gyors a másik pedig egy nagy kard ami lassabb de erősebb.

A zene nagyon jó lett. Mindig a környezethez illő zene van ami jó kis játékélményt ad. A hangok is jól sikerültek.

Négyféle nehézségi mód van a játékban és minél nehezebb a játék annál jobb. Ha az utolsó fokozatot végigviszed sok extra nyílik meg pl: új ruhák.

 

Összegezve: Ez a játék olyan aminek kötelező benne lennie a  gyűjteményedbe feltéve ha bírod a vért. A grafika csodálatos a hangok és a zene nagyon illik a játékhoz és a harcrendszere is nagyon kidolgozott.

 

97%

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kochanp.blog.hu/api/trackback/id/tr83371288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása