HTML

Ghost Recon ingyen

2007.09.04. 13:43 :: Dante

A Ubisoft pár napja már kedveskedetett egyet a játékosoknak azzal, hogy három korábbi művüket ingyenesen letölthetővé tette, most pedig a negyedik sem kerülhette el a sorsát, hiszen a Tom Clancy nevével fémjelzett széria első tagja, a 2002-ben megjelent Ghost Recon is freeware státuszba került. Így aztán lehetőség van a teljes verzió megszerzésére ingyen és bérmentve, igaz némi plusz reklámot el kell viselnünk cserébe, de hát valamit valamiért.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kochanp.blog.hu/api/trackback/id/tr79157212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hm 2007.09.09. 12:15:48

Sajnos azért nem ilyen kedvesek. Elméletileg csak az USÁ-ban lakó játékosok használhatják. Ezt valahogy tényleg ellenörzik (nem az ubi regisztrációnál, mert ott persze az USÁ-t adtam meg lakóhelynek). Szóval nekem nem sikerült intallálni....
süti beállítások módosítása