HTML

Linkblog

Szavazás

Nightwish:Dark Passion Play lemezbemutató

2008.03.07. 18:08 :: Dante

Egy kis tudnivaló a Nightwishról. Zenei stílusuk Klasszikus Metal / Heavy Metal. Zenei világuk sok érdekes megoldást tartalmaz, ezért is kedvelik az együttest egyre többen világszerte.  A  Finn banda 1996-ban alakult.

Az albumról: Sokan kételkedtek abban, hogy mi lesz a bandával azok után, hogy Tarja Turunent a volt énekesnőt kirúgták a zenekarból. De szerencsére sokan kellemesen csalódtak az új albumban köztük én is.

13 szám van az albumon, néha Sami Vanska is énekel (ő a basszusos) sőt az előző albumokhoz képest még többet is de szerencsére nem okoz csalódást. Az első szám szépen felvezeti az albumot 14 perces, utána a két híresebb számuk amiről videóklipp is készült a Bye Bye Beautiful és az Amaranth.Tuomas ismét fantasztikus számokat írt. Bár nekem az 5. szám  nem tetszett annyira a Master Passion Greed ami egy kicsit engem a System of a Dawn-ra emlékeztet amivel nincs is semmi baj de ez nem az ő stílusuk. Az album lezárása egy fantasztikus szám méltón zárja le ezt a nagyon jó korongot. Kicsit Tarjára emlékeztet ez a szám. A stílusuk eléggé megváltozott. Kicsit pörgősebb  és diszkósabb de nem rossz értelemben. Még mindig rockot játszanak csak ez már nem az a Nightwish.

 

Összegezve: Új énekesnő új stílus sokféle vélemény. Nekem bejön az album de azért hiányzik Tarja stílusa.

 

95%

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kochanp.blog.hu/api/trackback/id/tr70370239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása