HTML

Linkblog

Szavazás

Marvel Ultimate Alliance (PC,PS2)

2008.03.08. 13:52 :: calas

Háát egy lassan másfél éves játékról fogok most írni.  Ez az akció/rpg  az utóbi években újra divatossá váló szuperhősős témát veszi elő.
A méltán híres Raven készítette el nekünk ezt a játékot. (Emlékeztetőként: a Hexen, Heretic, Jedi Knight: Jedi Academy, Quake 4 játékok).
A játék nagyon hasonlít az X-men: Legends 2-re, de a videók szebbek és tényleg kijavították az X-men hibáit.Van itt mindenki akiket a filmipar már bemutatott vagy be fog mutatni előbb vagy utóbb. A teljesség hiánya nélkül: Wolverine, Storm, Spider-man, Ironman, Ghost Rider, Blade, Elektra, Deadpool, Thing, Thor, Captain America, Human-torch és még sokan mások. Az alapfelállás: 4 fős csapatokba lehet menni és gyakni a Bossok alattvalóit, a fejezetek végén pedig a Bossok várnak ránk. Például: Loki, Dr. Doom, Rhino, Shocker... . A csapatunkat úgy is válogathatjuk hogy valamilyen bónuszt is kapjunk ilyenek pl: Assassins, New Avengers, Weapon Specialists... Azt nem írom le kik alkotják ezeket a csapatokat, ha játszotok majd felfedezitek;-)
A pályák néhol unalmasak és vannak amiben el is lehet tévedni de a jobb felső sorkban levő kis térképpel vissza lehet találni a helyes útra. Út közben vannak felvillanó mentési pontok ahol a csapatunkat is tudjuk változtatni vagy éppen az aktuális bázisra tudunk visszajutni.
A hősök fejlődését mi irányíthatjuk tehát a tapasztali pontokat úgy rakosgathatjuk szét a különböző képességek között ahogy akarjuk de ezt bízhatjuk a gépre is.
A harcnál két alap támadás van a kisebb és a nagyobb ütés, ezt érdemesebb használni ha átlag csatlósok jönnek ellenünk, a különlegességeket szerintem érdemesebb a bossoknak tartalékolni mivel ezekhez több és több energiára van szükség. Vannak tárgyak amik felvehetők és hozzávághatók az ellenhez vagy éppen csak szétzuzzuk akkor is kapunk valamilyen kis pluszt.
Vannak a pályákon képregényborítók, akcióhős bábuk, szimulációs discek, minijátékok amik mind-mind szinesítik a játékot.
Irányíthatósága: Inkább konzolon érdemes játszani vele mert pc-n szerintem nincs idő mindenre kattintani.
A grafikája szép-szép de semmi kiemelkedő, az átvezető videók viszont nagyon hangulatosak.
A játékidő olyan 20-25 óra ami azért elég jónak mondható.
Összegezve szerintem jó kis játékot raktak össze amit néhányszor azért a későbbiekben is elő lehet venni.


83%

Szólj hozzá!

Címkék: marvel

A bejegyzés trackback címe:

https://kochanp.blog.hu/api/trackback/id/tr5371150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása