HTML

Linkblog

Szavazás

Mafia 2-bejelentés

2007.08.22. 09:45 :: Dante

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a Take-Two tegnap este hivatalosan is bejelentette a Mafia 2 készültét, melynek fejlesztésért az első részhez hasonlóan az Illusion Softworks felel.
A több mint kétmillió példányszámban értékesített előd által lefektetett alapoknak megfelelően marad a 40-es 50-es éveket idéző atmoszféra, megtámogatva egy fordulatos és izgalmas alvilági sztorival. Az ígéretek szerint a gépfegyvereket ezúttal is bőszen ropogtatják majd gengsztereink, látványos tűzharcokra és autós üldözésekre van kilátás.
A pontos megjelenésről sajnos egyelőre nem esett szó, azt viszont már tudjuk, hogy a célplatformok között a PC és egyelőre meg nem nevezett nextgen konzolok szerepelnek. A ma rajtoló Games Convention minden bizonnyal újabb részletekkel szolgál majd a játékkal kapcsolatban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kochanp.blog.hu/api/trackback/id/tr81145808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása