HTML

Linkblog

Szavazás

BMW M3 Challenge

2007.09.14. 17:54 :: Dante

A BMW M3 Challenge egy ingyenes autóversenyjáték, melyet a Blimey! Games készített a 10tacle Studios gondozásában. Ahogyan a cím is sugallja, a BMW M3-as modelljére épül a cucc, így csak ez az egy játszahtó típus van, viszont a szimuláció maga nagyon realisztikusra sikeredett, így elsőre talán nehézkes lehet az irányítás. Szerencsére a program támogatja a legtöbb gamepadot, illetve force feedbackes kormányt, így az élmény még jobban fokozható, ha rendelkezünk ezek valamelyikével.

A játékban négy különböző versenytípus van, köztük online játéklehetőséggel, úgyhogy bármikor becsatlakozhatunk egy minibajnokságra - ugyanis a játék ezen része is törekszik a lehető legvalósághűbben árázolni a futamokat (bemelegítő körök, időmérő, selejtező, stb.). Ráadásul a kiadó nagyszabású hivatalos versenyeket is fog indítani, melyekre majd a hivatalos oldalon lehet regisztrálni!

A játék külcsínben egyáltalán nem marad el "pénzes" társaitól, viszont nem érdemes mély tartalom után fürkészni - de autómániásoknak ingyenes szórakozásra tökéletesen megfelel!
Letöltés: Katt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kochanp.blog.hu/api/trackback/id/tr76165560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása